Despre noi

Compania de transport ÎI ”CERNOV-TVIC este o companie privată din or. Bălți care se ocupă cu prestarea serviciilor de transport pasageri la cel mai înalt nivel.

In decursul a peste 22 ani de activitate  partenerul permanent al companiei noastre a fost  Primăria mun. Balți, unde am asigurat în decursul acestor ani transportul de pasageri în cadrul municipiu, rute regulate interurbane cât si transport international la comandă.

La fel avem o experienta de peste 10 ani de colaborare productivă cu compania  ÎCS ”DRA Draexlmaier Automotive” S.R.L. Aceste fructuoase colabărări  ne-au dat posibilitatea sa creștem, să ne dezvoltăm și să acumulam o experiență bogată în domeniul  transportului de pasageri.

La moment suntem unica companie din regiune care deține cel mai mare parc  de autobuze și microbuze proprii,  majoritatea lor de modelul MAN, Mercedes și Volvo, Gas-Diesel de ultima generatie . Totodată dispunem de propria  parcare  și de un service auto modern ce deține utilaj și specialiști calificați, bine instruiți  pentru a acționa promt și a efectua calitativ lucrările de reparatie și de întreținere a mijloacelor de transport.

 

Deoarece ținem foarte mult la comfortul pasagerilor și la calitatea serviciilor pe care le prestăm, compania noastră își modernizează în permanență parcul de autovehicole, căutînd să corespundă tehnic standardelor naționale și internaționale deoarece siguranța și comfortul pasagerului este esential și mottoul  principal în dezvoltarea companiei.

In cadrul companiei pe parcursul acestor ani am reusit sa consolidam o echipă managerială de profesionişti cu experienţă extinsă în domeniul transportului acumulată atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Echipa noastra reacționează de fiecare data la toate dolianțele si sugestiile consumatoruluir ținând cont de fiecare opinie în parte și  încercând sa satisfacă toate cerințele acestuia.

Considerând faptul că pe parcursul acestor ani am știut sa ne facem munca cinstit și cu respect fata de comunitatea în care activăm,  ÎI ”CERNOV-TVIC”, pentru activitate impecabilă și rezultate frumoase în acest domeniu, a fost menționată de către autoritățile statului ca una din cele mai bune companii de transport de pasageri, fiind recunoscuți ca “Antreprenorul anului-2013”. Aceste înalte aprecieri ne dau si mai mult curaj și certitudinea că munca asiduă care se depune de zi cu zi este corect direcționată  și ne ambiționeaza  să ne dezvoltam și sa creștem pentru a  cuceri noi teritorii.

 

In acest context, Administrația ÎI ”CERNOV-TVIC”, mulțumește consumatorului său pentru încrederea acordată pe parcursul acestor peste 22 ani de activitate  și speră că aceasta va fi aceiași și în continuare, noi fiind dispuși să ne onorăm obligațiile la cel mai înalt nivel. 

tel/fax +373 23121327

mobil   +373 62050100

adressa juridica : Bălţi, str. Dostoevschi, 16, ap. 41
adresa parcului : Balti str. Stefan cel Mare 131
©2020 http://cernov-tvic.md. All Rights Reserved.

Search